Nejnovější články » Hudební novinky

Votvírák hlásí první interprety. V Milovicích vystoupí Divokej Bill, Sto Zvířat nebo Pipes and Pints

7.12.2017,

Oblíbený festival Votvírák, který se již tradičně řadí mezi první akce nové festivalové sezony, zveřejnil první interprety. Na letišti Boží Dar ve středočeských Milovicích vystoupí 15. a 16. června 2018 Divokej Bill, BSP, Xindl X, Sto Zvířat a Pipes and Pints.

Votvírák však každoročně neláká jen na hudební účinkující: „Pro návštěvníky chystáme skvělý a našlapaný program, a to nejen hudební. Opět pracujeme na nabitém lineupu festivalu, ale i bohatém doprovodném programu. Na festivalu Votvírák 2018 toho čeká návštěvníky opravdu hodně. O veškerých novinkách budeme postupně informovat,“ uvedla dramaturgyně festivalu Martina Jablanovská.

Festival zatím odhalil jména prvních pěti účinkujících. V Milovicích si tak příští rok zahraje úvalská kapela Divokej Bill, trio Baláž – Střihavka – Pavlíček, alias BSP, oblíbený host festivalu Xindl X, skačková kapela Sto Zvířat nebo punkáči Pipes and Pints, kteří nedávno ohlásili svůj comeback.

Dvanáctý ročník festivalu Votvírák se uskuteční 15. a 16. června 2018 již tradičně na letišti Boží Dar v Milovicích. Vstup na festival je nabízen ve formě několika druhů klubových karet. Jejich ceny se pohybují od 299 do 1500 Kč. Karty lze zakoupit v síti Ticketstream.