Do Prahy míří britští Island. V Cross Clubu vystoupí zcela zdarma

Do Prahy míří britští Island. V Cross Clubu vystoupí zcela zdarma

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Do pražského Cross Clubu zavítá 20. listopadu kapela Island. Spolu s ním dorazí i zpěvačka Eliza Shaddad. Vstup na koncert je zcela zdarma. 

Začínají britská indie kapela Island dorazí v druhé polovině listopadu do české metropole, aby potěšila své fanoušky, nebo si jich u nás několik nových našla. Přestože své debutové album vydá až 6. dubna, v rodném Londýně již stihla vyprodat Heaven, klub pro více než 1500 lidí. 

V únoru vydala kapela EP A Place You Like, naposledy na sebe upozornila singlem Try. A i když vydání svého debutového alba chystá až na příští rok, již nyní má dostatek písniček, z nichž může vytvořit plnohodnotný koncertní playlist. 

Se svými písničkami se ve středu 15. listopadu rozjedou Island na evropské turné, které odstartují v nizozemském Amsterdamu. Zavítají ale rovněž do Německa, Rakouska, Švýcarska, Francie, Velké Británie a samozřejmě také České republiky. Do Prahy dojedou 20. listopadu, kdy vystoupí v Cross Clubu. Spolu s nimi dorazí rovněž zpěvačka Eliza Shaddad. Vstup na koncert je navíc zcela zdarma. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Cross Club nabízí i další akce

Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: Cross Club

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!