Future Night tentokrát představí Blade Runner 2049, pokračování klasiky od Ridleyho Scotta

Future Night tentokrát představí Blade Runner 2049, pokračování klasiky od Ridleyho Scotta

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Pražské kino Atlas poprvé hostí Future Night, tematický filmový večer festivalu Future Gate. Tentokrát ve dnech 5. až 7. října vždy od 20 hodin uvede očekávanou sci-fi novinku Blade Runner 2049, která navazuje na film režiséra Ridleyho Scotta z roku 1982.

Uplynulo přes 30 let, co se detektiv Rick Deckard vydal za skupinou replikantů vedené Royem Battym, jejichž cílem bylo překonat omezení své existence. Film Ridleho Scotta s názvem Blade Runner vykreslil město Los Angeles v roce 2019 jakožto snovou futuristickou budoucnost.

Teď na scénu přichází jeho pokračování s Ryanem Goslingem coby policejním důstojníkem pátrajícím po Rickovi Deckardovi, který je již přes třicet let nezvěstný. Očekávaný snímek s hvězdným obsazením, které zahrnuje Harrisona Forda, Jareda Leta nebo Robin Wright, ukáže, zda se Země v roce 2049 dočkala světlé či temné budoucnosti.

Návštěvníci se jako obvykle mohou těšit na dekorace od Alienjedna a Nova Art a na dárek pro každého z nich. Vstupenky jsou v prodeji na webu nebo pokladně kina Atlas za 150 korun.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!