Stovky vozů, desítky značek a zajímavý program pro všechny automobilové fanoušky. To slibuje pražská Autoshow

Stovky vozů, desítky značek a zajímavý program pro všechny automobilové fanoušky. To slibuje pražská Autoshow

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Již 20. ročník automobilové výstavy Autoshow Praha odstartuje ve čtvrtek 5. října na holešovickém Výstavišti. Návštěvníky láká na známé i méně známé automobilové značky, na nejnovější modely i na testovací jízdy. 

Automobiloví fanoušci se tak již po dvacáté dočkají velké výstavy, která se již počtvrté uskuteční ve výraznější a modernější podobě. Od čtvrtka do neděle 8. října se návštěvníci holešovického Výstaviště dočkají čtyř desítek automobilových značek, které představí zájemcům na dvě desítky premiér. Chybět samozřejmě nebudou ani oblíbené testovací jízdy a bohatý doprovodný program. 

Osobním automobilům se budou výhradně věnovat vnitřní prostory Průmyslového paláce. Venkovní plocha pak nabídne prezentaci užitkových vozů, testovací jízdy i ukázky mytí aut. Během výstavy proběhne rovněž 2. ročník srazu upravených vozů Escape6 & Autoshow Praha 2017 Meet, který se uskuteční na Bruselské cestě v sobotu 7. října od 8 hodin. 

Vstupenky na výstavu jsou k dostání v internetovém předprodeji za 200 korun. K dispozici je rovněž zlevněné rodinné vstupné za 400 korun pro 2 dospělé a maximálně 3 děti do 15 let. Lístek je platný po celou dobu výstavy.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Výstaviště Praha Holešovice nabízí i další akce

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!