Nejnovější články » Umění

Legendární klub Roxy existuje již 25 let. Narozeniny oslaví ve velkém stylu

10.9.2017,

Divadlo, výstavy, ale také koncerty nebudou chybět na oslavách legendárního pražského klubu Roxy, který již čtvrt století představuje Praze ty nejlepší české i zahraniční umělce.

Dvacet pět let letos uběhne od otevření legendárního pražského klubu Roxy, který pravidelně nabízí pražským divákům to nejlepší ze současné hudby. Spojení krásného secesního prostoru s neotřelými hudebními projekty světového formátu dělají z Roxy jeden z nejlepších klubů v Česku, který si pořádnou narozeninovou oslavu více než zaslouží.

Půlkulaté narozeniny klub oslaví ve velkém stylu – v rámci oslav ROXY BE25 nabídne ty nejlepší umělce, kteří za 25 let jeho existence v Roxy vystoupili, ale i nové a nadějné projekty, které budou mít v česku teprve premiéru. Party se tak neobejde například bez britské kapely Goldfrapp, hardrockových Eskimo Callboy, v současnosti nejvytíženějšího producenta Stephana Bodzina, britského DJ Jamese Zabiely, francouzského drum and bassového uskupení Dirtyphonics či německého DJ Stimminga.

Pozadu v oslavách nezůstane ani experimentální prostor NoD, který narozeniny klubu oslaví multižánrovými divadelními projekty převážně českých tvůrců. Nebude chybět ani promítací večer, který představí krátkometrážní filmy s hororovou tematikou. K oslavám se připojí i Galerie NoD s výstavou Vladimíra Kokolii či výtvarným projektem Dušana Záhoranského.

Oslavy 25 let proběhnou v klubu Roxy a v NoD od 20. do 28. října.