Příbram žije hiphopem! Po Majku Spiritovi dorazí i Rytmus

Příbram žije hiphopem! Po Majku Spiritovi dorazí i Rytmus

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Slovenský rapper a jedno z nejskloňovanějších jmen hiphopové scény - to je Patrik Vrbovský známý především pod svým pseudonymem Rytmus. Zakladatel skupiny Kontrafakt objíždí koncerty buď s kapelou, nebo sám. Do příbramského Pandora music clubu, kam se koncert přesunul z původně plánovaných garáží OC Skalka, dorazí 1. září. 

Rytmus na sebe neupozornil jen svou tvorbou. Je považován za jednoho z nejvulgárnějších rapperů současné československé scény, i tak se stal ale vzorem pro mnoho svých fanoušků. Proslavil se také jako porotce ve známých hudebních show, jako jsou Česko Slovenská Superstar či Hlas Česko Slovenska, i svým vztahem se slovenskou popovou zpěvačkou Darou Rolins. Rytmus má rovněž svou vlastní značku oblečení. 

Pokud chcete strávit konec prázdnin ve společnosti krále československého rapu, můžete již nyní zakoupit vstupenky za 350 korun. K dispozici jsou i speciální VIP lístky, na které zaplatíte 990 korun. Koncert startuje již v osm, organizátoři slibují několik předskokanů. Rytmus by měl vystoupi kolem půlnoci.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Umělci: Rytmus

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!