Marvel představil nový trailer na Black Panthera

Marvel představil nový trailer na Black Panthera

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Před pouhým měsícem a pár dny nám Marvel naservíroval skvělé pokračování Strážců Galaxie a do kin už se řítí další trhák, tentokrát Spider-Man: Homecoming (premiéra 6.července). Všichni napjatě očekáváme i další pokračování Thora, který bude mít v kinech premiéru 26.října. A aby toho nebylo málo, fanoušci celého Marvel Univerza už se těší na jaro příštího roku, kdy do kin přijde očekávaný blockbuster Avengers: Infinity War

Ačkoliv je postav i příběhů spousta, a kdo by se kdovíproč třeba všemu "marveláckému" doposud vyhýbal a nyní se rozhodl mezi mutanty, superhrdiny, bohy, polobohy, mývaly a dalšími zorientovat, asi by měl hodně práce, Marvel přesto stále přichází s novými postavami a příběhy. Ve filmu Captain America: Civil War (2016) nám byl kromě nového Spider-Mana mimo jiné představen i právě Black Panther.

Černý Panter se po smrti svého otce stává novým králem a ochráncem Wakandy, africké primitivně působící oblasti, která je však technicky nejvyspělejší zemí světa. Mimo jiné se tam nachází i hlavní naleziště vibrania, což je kov, z nějž má například Captain America svůj štít. Samostatného filmu se Black Panther dočká 15. února příštího roku a nyní přichází s prvním lákavým teaser trailerem.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!