MINT Prague Fashion Market nabídne to nejlepší z lokální módy pod širým nebem

MINT Prague Fashion Market nabídne to nejlepší z lokální módy pod širým nebem

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Lokální móda, design a delikatesy. Na to vše se mohou těšit návštěvníci MINT Prague Fashion Marketu, který se tentokrát uskuteční přímo pod širým pražským nebem.  

Na open air MINT Market, který se letos uskuteční již po devatenácté, mohou zájemci zavítat 23. a 24. června na Karlovo náměstí v Praze. Čekat na ně bude to nejlepší z lokální tvorby, která zahrne módu, šperky i doplňky, i vybrané delikatesy z jídelníčku street stánků. Ambicí pořadatelů je vytvořit největší piknik pod pražským nebem, na který jsou zvány všechny věkové kategorie i domácí mazlíčci. 

MINT Prague Fashion Market nabídne značky od několika desítek prodejců. Chybět nebudou aktuální módní kolekce značek Mikela de Luka, La Klara či Dressing. Se svou nabídkou extravagantních šperků dorazí VO-KA, stylové výrobky představí papírnictví Kaš-mi-daš a knižní studio POP PAP zavítá na akci i se svými hravými knihami či výrobky z papíru určenými pro ty nejmladší návštěvníky. 

Abyste se návštěvníci na akci nenudili, připravili si organizátoři i zajímavý doprovodný program. Ten zahrne tvůrčí workshopy i divadla pro děti. Vstup je navíc zcela zdarma a bez bariér.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Karlovo náměstí nabízí i další akce

Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: Karlovo náměstí

Další novinky z umění

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!