Kašpárek v rohlíku slaví 10. narozeniny. První párty pořádá v Kolíně

Kašpárek v rohlíku slaví 10. narozeniny. První párty pořádá v Kolíně

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Bejbypanková kapela Kašpárek v rohlíku slaví letos jubilejních 10 let na české hudební scéně. A proto nachystala pro všechny své fanoušky parádní překvapení v podobě šesti speciálních narozeninových koncertů. Startuje již na konci května na přírodním Kmochově ostrově v Kolíně. 

Kolínský koncert se uskuteční v sobotu 27. května. Brány ostrova se otevřou již ve 12:30 a celé odpoledne bude pojato jako jeden velký festival plný ulítlých bejbypankových atrakcí, workshopů, divadel, dobrého jídla i pití a samozřejmě skvělé muziky. Kromě Kašpárka v rohlíku vystoupí také zpěvačka Tonya Graves a beatboxový mistr a loopingový krát En.Dru se svým parťákem Jenem Hovorkou

Na své si přijdou především děti, které čeká nekonečný kolotoč atrakcí. Ty možná ocení ale i dospěláci. Malí i velcí návštěvníci si budou moci nechat načesat číra nebo jiné bláznivé účesy, žařádit si na diskotéce s DJem Mardošou nebo si zamlátit do obřích bicích. Připravena bude také bejbypanková střelnice, hovínková dílna či káry na dálkový ovladač. Milovníci pohádek se pak mohou válet v postelích s nebesy a poslouchat při tom příběhy od Vandy Hybnerové či od oblíbené dvojice Vendy a Fráni z rádia Junior. 

V Kašpárkově šapitó se usídlí Divadlo U plotny s představením Vokoňovi i Divadlo U staré herečky, které doveze inscenaci Ošklivé káčátko. Na jubilejní koncert dorazí i tlumočnice z Centra pro dětský sluch Tam Tam, které budou překládat představení pro neslyšící děti. Více informací naleznete na oficiálních stránkách kapely.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Kmochův Ostrov nabízí i další akce

Umělci: Kašpárek v rohlíku

Místo konání: Kmochův Ostrov

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!