MINT: Prague Fashion Market oslaví o víkendu svou plnoletost!

MINT: Prague Fashion Market oslaví o víkendu svou plnoletost!

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Své 18. narozeniny oslaví poslední dubnový víkend MINT: Prague Fashion Market. Při té příležitosti zve všechny milovníky módy, designu i jídla do podzemních prostor DUP39, kde se kromě nákupů i pobaví a získají inspiraci. 

Plnoletý MINT: Prague Fashion Market otevře návštěvníkům své brány v sobotu 29. dubna a přehoupne se až do neděle. Návštěvníky láká na svěží díla mladých tvůrců i na bohatý doprovodný program. Připraveny budou interaktivní exponáty, které má na svědomí první filmové muzeum v Čechách NaFilm. Návštěvníci si mohou rovněž uplést lehké jarní věnce z břízy a dalších ratolestí. Díky partičce Já na tom dělám si v neděli také vyzkouší výrobu peněženky z obyčejné kazety

Mezi vystavovateli nebudou chybět známé české značky, jako jsou Acid-designs, La Klara, Samourai Design,  Biorythme, Bodline, Heroes Cosmetics a další. Své stánky zde ale připraví také značky ze zahraničí, a to především vystavovatelé z Maďarska, Rakouska a Slovenska. Připraveno bude mnoho módy, doplňků, lokálních potravin, designu, knih i domácí kosmetiky. Vstup je navíc zcela zdarma a vzít s sebou můžete i své domácí mazlíčky.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!