Festival Krásný ztráty Live ohlašují dalšího headlinera. Je jím skupina Mňága a Žďorp

Festival Krásný ztráty Live ohlašují dalšího headlinera. Je jím skupina Mňága a Žďorp

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Druhý ročník dvoudenního středočeského festivalu Krásný ztráty Live ohlásil letošního headlinera prvního dne. Stala se jím valašskomeziříčská alternativní rocková skupina Mňága a Žďorp, která zahraje nejen skladby ze svého aktuálního alba, ale nezapomene ani na své největší hity.

Kapela na festivalu doplní další páteční interprety, mezi kterými jsou projekty členů kapely Frasmus Five, Michal Prokop se svým triem, Luboš Andrš s Blues Bandem, Jan Hrubý s Kukulínem a Yo Yo Band. Druhý den festivalu poté svým návštěvníkům nabídne hudebníky Michala Ambrože s Hudbou Praha, Precedens, Visací zámek či Michala Pavlíčka s Monikou Načevou. V sobotu vystoupí také jeden z nejlepších českých rockových zpěváků Kamil Střihavka.

Mňága a Žďorp do Konopiště přijedou se zajímavým setem. Kapela, která letos oslaví již třicet let své existence, totiž na jaře vydala nové album s názvem Třínohý pes, které je kritiky označováno za jedno z nejlepších alb skupiny především díky svému rockovému přitvrzení. Právě nové album představí kapela návštěvníkům festivalu, ale neochudí fanoušky ani o své největší hity, které okouzlily už dvě generace fanoušků a mezi které patří například Písnička pro tebe, Hodinový hotel nebo třeba Měsíc.

Druhý ročník festivalu Krásný ztráty Live se letos uskuteční v pátek a sobotu 14. a 15. července ve středočeském parku Konopiště. Vstupenky jsou dostupné v síti Ticketportal.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Zámecký park Konopiště nabízí i další akce

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!