Star Wars: Poslední z Jediů odhaluje první teaser

Star Wars: Poslední z Jediů odhaluje první teaser

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Fanoušci série Star Wars se konečně dočkali první ukázky, která jim má usnadnit čekání na Epizodu VIII, tentokrát s podnázvem Poslední z Jediů. Tento díl má přijít do kin letos před Vánoci, konkrétně 14. prosince. 

Poslední z Jediů dle všeho plynule naváže na děj Epizody VII s podnázvem Síla se probouzí. Tento film s premiérou na konci roku 2015 představil novou generaci mladých hrdinů i záporáků - Rey (Daisy Ridley), Poe (Oscar Isaac), Finn (John Boyega) či Kylo Ren (Adam Driver) nás čekají i zde, spolu s hrdiny již dřívějších epizod - Mark Hamill a Carrie Fisher se do svých rolí Luka Skywalkera a princezny Lei vrátí také.

Nový díl Star Wars nebude režírovat ani J. J. Abrams, jak tomu bylo u Force Awakens, ani Gareth Edwars, jenž jsi vzal na starosti odbočku od hlavní dějové linie s podnázvem Rogue One, kterou jsme mohli vidět v kinech letos v zimě. Tentokrát bude režisérem Rian Johnson, který stojí například za akčním sci-fi Looper (2012).

Ačkoli do premiéry Posledního z Jediů ještě musí uběhnout necelých 8 měsíců, víme už teď, že se jedná o jeden z nejočekávanějších snímků roku. Nový teaser je zde k zhlédnutí v originálním znění.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 
Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!