Kapela Jelen oslaví Den otců na Střeleckém ostrově

Kapela Jelen oslaví Den otců na Střeleckém ostrově

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Skupina Jelen v červnu minulého roku uspořádala pro všechny své pražské fanoušky velký open air koncert na Střeleckém ostrově. A protože zaznamenala velký úspěch, po roce se rozhodla vrátit na místo činu, aby vystoupením pod širým nebem oslavila Den otců. 

“Máme za sebou překrásný podzim, zimu a jaro v klubech a v kulturních domech. Vyprodali jsme velkou Lucernu, vydali nové album a na sklonku čtvrtého roku existence naší kapely jsme se dostali dál, než nás kdy napadlo, že je možné,” ohlíží se za uplynulým rokem Jeleni, “po všech těch domech a staveních - starých, nových, velkých, malých - máme teď chuť hrát zase venku, pod širým nebem.”

Kromě Střeleckého ostrova dorazí kapela také na brněnský hrad Špilberk. “Vybíráme si místa s neopakovatelnou atmosférou. Místa, kam se chodíme projít, když máme chvilku ve městě. Místa, která pro nás mají zvláštní význam,” vysvětlují. Na koncerty se navíc nechystají Jeleni sami, ale dovezou s sebou mnoho hudebních hostů. V Brně se tak mohou návštěvníci těšit také na Davida Stypku & Bandjeez i na zpěvačku Kateřinu Marii Tichou. V Praze je kromě zmíněných doprovodí i hudebnice Debbi

Hrad Špilberk navštíví kapela i se svými hosty 8. června, na Střelecký ostrov se pak vrátí 18. června. A na co se mohou návštěvníci těšit? “Zahrajeme vám písně z obou alb, a to i ty, které jste živě ještě neslyšeli!” láká kapela.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Umělci: Jelen, David Stypka, Debbi

Místo konání: Střelecký ostrov

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!