Elegantní móda a vůně benzínu. Národní muzeum láká na Retroden!

Elegantní móda a vůně benzínu. Národní muzeum láká na Retroden!

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Pokud patříte k milovníkům pořádného retra, určitě byste si měli v sobotu 29. dubna udělat čas. Národní muzeum totiž pro své návštěvníky připravilo speciální Retroden, na němž se zabaví celá rodina.  

Patříte mezi fanoušky elegantních šatů a stylových dopravních prostředků? V tom případě se můžete jít inspirovat do Národního muzea, které chystá den plný módy s vůní benzínu. V Nové budově Národního muzea si budou moci návštěvníci vychutnat eleganci první republiky, kdy jezdili gentlemani v autech ve stylových pumpkách, pulovru a sportovním saku. Chybět samozřejmě nemohla klasická bekovka, u žen zase nějaký z jejich apartních klobouků. 

A právě historické i současné klobouky si budou moci návštěvníci během speciální sobotní akce vyzkoušet. Pánové se naučí, jak si správně uvázat vázanku nebo vykouzlit na kravatě tradiční windsorský uzel. Ten nese své pojmenování po králi Eduardovi VIII., který byl velkým mužským vzorem. Mimo jiné se návštěvníci dozví také to, jak se stylově obléknout do veterána a čeho by se měli raději vyvarovat. Na památku se pak vyfotí v připraveném Trabantu 600

Akce startuje 29. dubna od 11 hodin. Vstupné na ní je v ceně běžné vstupenky do objektu.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Místo konání:

Další novinky z umění

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!