Nejnovější články » Hudební novinky

Deaf Havana své nové album v Praze představí již v pondělí

1.4.2017,

Hned po víkendu se Praha otřese v základech. V pondělí 3. dubna se do České republiky vrátí britská alternativní rocková kapela Deaf Havana. Ta v pražském Rock Café představí své zbrusu nové album All These Countless Nights, s kterým v Evropě v současné době sklízí velké úspěchy.

Deaf Havana fungují od roku 2005 a postupně se vypracovali mezi jednu z nejsledovanějších mladých britských rockových kapel. Ještě v minulém roce měla kapela na svém kontě tři studiová alba, leč to se změnilo koncem ledna tohoto roku. To pětice vydala desku All These Countless Nights, která byla přijata vřele nejen fanoušky, ale pochvalné recenze si odnesla i z řad odborné kritiky.

Podle frontmana Jamese Veck-Gilodiho do novinky skupina vložila všechnu svou frustraci za poslední tři roky a otevřela se i novým hudebním vlivům. James o novém albu mluví jako o nejeklektičtější nahrávce, kterou kdy Deaf Havana stvořili. Hudební posun už naznačil pilotní singl Sing, který patří k tomu nejtvrdšímu, co jste od kapely mohli slyšet. Aktuálně desku, která krátce po vydání dosáhla až na 5. příčku britské albové hitparády a ve Skotsku dokonce na dvojku, propagují songem Fever, na jehož video se můžete podívat pod článkem.

Připomeňme, že v roli předskokanů pražského koncertu Deaf Havana se představí kapely Dinosaur Pile-Up a We On The Moon, a že poslední vstupenky na koncert seženete až do pondělního dne v předprodeji a zaplatíte za ně 390 Kč.