Olomoucké léto zpestří kanadští Billy Talent

Olomoucké léto zpestří kanadští Billy Talent

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Pouze jeden jediný koncert odehraje oblíbená kanadská kapela Billy Talent během léta v České republice. A překvapivě nedorazí do pražské metropole, ale zahraje fanouškům na Moravě. Během svého prázdninového turné vystoupí totiž pod širým nebem v Olomouci. 

Kapela Billy Talent dorazí z Toronta do Olomouce, aby vystoupila první srpnový den pod širým nebem na olomoucké Korunní pevnůstce. Jejich rozsáhlá fanouškovská základna se tak bude muset přesunout do hanácké metropole, kde odehraje partička, v jejímž čele stojí zpěvák Benjamin Kowalewicz, jediné české prázdninové vystoupení. Navíc půjde o sólový koncert, tudíž se návštěvníci nemusí bát nějakého zkráceného festivalového setu. 

Billy Talent se v české republice naposledy představili minulý rok, kdy zahráli na festivalu Aerodrome. Od té doby představili fanouškům svou hudební novinku Afraid of Heights, kterou kritici okamžitě zařadili mezi jejich nejkvalitnější nahrávky. Fanoušci se během olomouckého koncertu dočkají právě zbrusu nových skladeb, ale také starších pecek, které vynesly kapelu na první příčky hudebních hitparád. 

Vstupenky na koncert jsou k zakoupení v běžných internetových předprodejích. Ceny jednoho lístku činí 799 korun. Akce se uskuteční v rámci letního festivalu Olomoucké kulturní prázdniny, který každoročně přiváží na Moravu přední české i zahraniční hudebníky. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Korunní pevnůstka nabízí i další akce

Umělci: Billy Talent

Místo konání: Korunní pevnůstka

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!