Kapela Kryštof natáčí v New Yorku nové písně

Kapela Kryštof natáčí v New Yorku nové písně

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Skupina Kryštof se rozhodla 25 let své existence oslavit ve velkém stylu – a to nejen dvěma koncerty na největším fotbalovém stadionu v České republice, ale také vydáním alba nazvaného 25. Půjde o výběr největších hitovek kapely doplněný o čtyři zbrusu nové písně, které kapela nahrává v New Yorku.

Kryštof se do „zlatého jablka“ vypravili v pondělí spolu se svými dvěma posilami - Ondrou Fiedlerem, který produkoval desku zpěvačce Lenny, a Jakubem Hribikem. V brooklynském studiu budou pod taktovkou producenta Yarona Fuchse nahrávat nové songy čtrnáct dní. Ruku k dílu přiloží také dvě významné osobnosti amerického hudebního průmyslu - držitel šesti Grammy Neil Dorfsman a Aaron Accetta, producent, který spolupracoval s Nickem Carterem, LFO či Jordanem Knightem.

„Můžeme prozradit, že tři písně budou rychlejší a jedna pomalejší,“ prozradil v únoru Richard Krajčo.

Chystanou „best of“ desku vypustí skupina do světa v měsíci červnu. Mezitím ji čeká ještě natáčení nového videoklipu a frontmana skupiny několik divadelních představení úspěšné hry Deštivé dny, ve které ztvárňuje drsného chlapíka jménem Denny.

S Kryštofy si fanoušci budou moci momentálně připravované songy spolu s těmi největšími hitovkami zazpívat až v září, a to na dvou chystaných open-air koncertech. Sobotní vystoupení se podařilo skupině vyprodat během deseti dnů, na to nedělní zbývá několik set lístků. Kromě oslavenců si na Strahově zahrají také kapely Jelen, Sebastian, Hodiny a další – prozatím utajovaní – hosté.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!