Richard Müller prodlužuje „To najlepšie tour“

Richard Müller prodlužuje „To najlepšie tour“

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Jen v loňském roce odehrál Richard Müller v Čechách a na Slovensku desítky vystoupení, a i když oficiálně svoje tour již ukončil, kvůli naléhání českých fanoušků přidává navíc další čtyři koncerty. Od 18. dubna do 2. května vystoupí v Litoměřicích, Jihlavě, Písku a Zlíně.

Na koncertech opět nebudou chybět Müllerovy hity jako Milovanie v daždi, Koniec světa, Po schodoch a další v neobvyklé šansonové úpravě, se kterými zpěvák slaví od loňského roku na koncertních pódiích ohromný úspěch. „Podle reakcí a závěrečných ovací ve stoje si myslím, že publikum tuto netradiční polohu písní přijalo výborně. Užívali jsme si to všichni. Mám radost, když vidím, že se mi podařilo je potěšit,“ komentuje To najlepšie tour Richard Müller.

Zpěvák koncem minulého roku vydal kritiky i veřejností oceňované jubilejní album 55, které bylo po několika týdnech od vydání ověnčeno platinovou deskou za prodej. Návštěvníci prodlouženého turné se tak mohou těšit i na písně právě z této desky. „Do programu jsme zařadili i skladby z nového alba. Zazní tak například titulní píseň 55 nebo skladba Julia Roberts, která je o nenaplněné lásce,“ dodává Müller.

Na koncertech zpěváka doprovodí kytarista Štefan Lengyel, klávesista Matej Benko, kontrabasista Martin Gašpar, na dechové nástroje zahraje Michal Žáček a za bicí usedne Juraj Kuchárek. První koncert zahrají 18. dubna v Litoměřicích, s fanoušky se Richard Müller naposledy rozloučí 2. května ve Zlíně.

Richard Müller „To najlepšie tour“ - přídavek:

  • 18.4. Litoměřice
  • 19.4. Jihlava
  • 20.4. Písek
  • 2.5. Zlín

Foto: archív Richarda Müllera

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 
Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!