Psychedeličtí rockeři Temples přijedou na jaře do Prahy

Psychedeličtí rockeři Temples přijedou na jaře do Prahy

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Britská psychedelická skupina Temples se v České republice vůbec poprvé objeví 9. dubna, kde vystoupí v Praze v žižkovském paláci Akropolis. S sebou přivezou dlouho očekávanou desku Volcano, která vyjde měsíc před pražským koncertem.

Kapela spojující žánry psychedelic rock, neo-psychedelia a pop spatřila světlo světa teprve před pěti lety, ovšem za tu dobu stihla vydat studiové album Sun Structures z roku 2014, které se umístilo na vysokých místech žebříčků britských nezávislých hitparád, dvě EP a šest singlů. Kapelu, kterou založil zpěvák a kytarista James Edward Bagshaw společně s basákem Thomasem Edwardem Jamesem Walmsleym, brzy doplnily bubeník Samuel Lloyd Toms a klávesák Adam Smith. V tomto složení koncertovali například po boku Kasabian, The Vaccines a dalších.  

Letos chystají další desku s názvem Volcano, která má vyjít 3. března. Jako ochutnávku z nového alba vypustili Temples na podzim 2016 první skladbu alba Certainty a před týdnem i poslední singl s názvem Strange Or Be Forgotten. Na pražský koncert ovšem kapela přiveze již celé album Volcano, ale i skladby ze Sun Structures. Čeští fanoušci tak nebudou ochuzeni o pořádnou dávku psychedelie, jaká k Temples rozhodně patří.

Lístky jsou k dostání na fource.cz, GoOut.cz a v síti Ticketpro. 


Foto: www.templestheband.com

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Palác Akropolis nabízí i další akce

Umělci: Temples

Místo konání: Palác Akropolis

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!