Lana del Rey vydala po delší pauze novou píseň s názvem Love

Lana del Rey vydala po delší pauze novou píseň s názvem Love

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Newyorská zpěvačka, skladatelka, textařka, ale také herečka a modelka známá po celém světě skladbami jako Born to Die, Blue Jeans nebo Summertime Sadness vydala po delší pauze novou píseň s názvem Love.

Singl vydala zpěvačka 18. února poté, co se v Los Angeles objevily záhadné plakáty předznamenávající zpěvaččin hudební „návrat“. Jejím posledním velkým hudebním počinem totiž bylo album Honeymoon z roku 2015. Od té doby se zpěvačka hrající směs indie popu, barokního popu, dream popu a sadcore podílela minulý rok na písních zpěváka The Weeknda.

Novinka s jednoduchým a výstižným názvem Love byla vydána ve spolupráci zpěvaččina dlouholetého producenta Ricka Nowelse. Dále se na písni podíleli producenti Benny Blanco a Emile Haynie. Píseň je předzvěstí alba, které zpěvačka chystá. Bude jejím v pořadí pátým studiovým albem, a jak sama Lana del Rey novinářům řekla: „Svá první čtyři alba jsem vytvořila pro sebe, ale tohle bude pro mé fanoušky o tom, kam, doufám, všichni směřujeme.“

Po písni Love, u které držitelka třinácti hudebních cen opět nezklamala (což dokazují i pozitivní ohlasy fanoušků a přes půl milionu zhlédnutí za 16 hodin), nezbývá než se těšit na další písně z nového alba, které by mohlo vyjít ještě tento rok. 

Foto: www.lanadelrey.com

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Umělci: Lana del Rey

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!