Depeche Mode předají na rok fanouškům správu svého facebooku

Depeche Mode předají na rok fanouškům správu svého facebooku

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


S nadcházejícím vydáním nového alba Spirit začíná být kapela Depeche Mode velmi aktivní i na sociálních sítích. Bohužel, v následujících týdnech a měsících budou mít Dave, Martin a Andrew opravdu málo času, aby se starali například i o svůj facebook, a tak se rozhodli, že jeho správu svěří fanouškům.

Počínaje 24. únorem tak bude po dobu 365 dnů facebooku v rukou fandů, kteří se mohou pro tento úkol nominovat zde. Jejich náplní bude na oficiální stránce kapely zveřejnit cokoliv, co se bude týkat jich samotných a samozřejmě i Depeche Mode. Každý z vybraných fanoušků tak bude mít jedinečnou možnost, aby vždy po dobu 24 hodin sdílel příspěvky jménem svých idolů a oslovil tak zástup miliónů jejich příznivců.

Tím ale záměr kapely nekončí. Kromě obyčejných fandů se do projektu zapojí i speciální hosté, například osoby blízké kapely, několik kolegů z hudební branže či celebrit, které mají k Depeche Mode nějaký blízký vztah. Pokud se vám nechce věřit, že je něco takového možné, podívejte se na video, které natočil sám Dave Gahan.

A pokud vás třeba tato mimořádnost nechává chladným, možná budete potěšeni, že k pilotnímu singlu z nové desky Spirit již bylo představeno video. Uznávaný fotograf a režisér Anton Corbijn  jej pojal vcelku minimalisticky a zachoval pomyslnou tajemnost, která z písně Where's the Revolution dýchá. Hlavní aktéři si v klipu zahráli dvojroli a sám zpěvák pak klipu dodává potřebnou dravost a apeluje na své posluchače.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Fortuna Arena v Edenu nabízí i další akce

Mohlo by se ti líbit...

Umělci: Depeche Mode

Místo konání: Fortuna Arena v Edenu

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!