LP vyprodala pražský klub Roxy za tři minuty. V létě se k nám proto vrátí na Colours Of Ostrava

LP vyprodala pražský klub Roxy za tři minuty. V létě se k nám proto vrátí na Colours Of Ostrava

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


V minulém týdnu bylo oznámeno, že se v březnu českému publiku poprvé představí Laura Pergolizzi, šestatřicetiletá charismatická Američanka, kterou celý hudební svět zná pod pseudonymem LP. Díky tomu, že je její hitovka Lost On You již týdny nejhranější písní v českých rádiích, dalo se čekat, že o vstupenky na její show v Roxy bude velký zájem. Ten ale byl natolik velký, že již tři minuty po zahájení předprodeje byla kapacita klubu naplněna a koncert byl vyprodán. Ti, kteří nestačili zareagovat a vstupenku si koupit, ale nemusí smutnit. Zpěvačka se k nám vrátí hned v létě.

Letošní ročník festivalu Colours Of Ostrava zatím jednoznačně válcuje ostatní konkurenci a poslední týdny vytahuje jeden trumf za druhým. Pro koho nebylo dostatečným lákadlem, že se na něm představí kapela Jamiroquai, zpěvačka Norah Jones, Imagine Dragons, Birdy, Moderat, Laura Mvula nebo Benjamin Clementine, jistě mu v rozhodnutí pomůže právě fakt, že další potvrzenou hvězdou bude právě LP. Ta v minulých dnech navíc představila klip k nádherné singlové novince Tightrope.

"Velký zájem jsme o její premiérové vystoupení v České republice čekali, ale že bude až tak obrovský, to překvapilo i nás. Jsme proto rádi, že se nám nakonec po dlouhém a napínavém jednání podařilo domluvit ještě druhé velké vystoupení právě v létě v Ostravě," říká ředitelka festivalu Colours of Ostrava, který je také pořadatelem březnového koncertu v Roxy.

Připomeňme ještě, že se letošní ročník festivalu Colours Of Ostrava uskuteční mezi 19. a 22. červencem v industriálním areálu Dolních Vítkovic. Vstupenky na něj aktuálně pořídíte za 2 290 Kč, avšak pouze v limitovaném množství pěti tisíc kusů.   

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Areál Dolní Vítkovice nabízí i další akce

(1 hodnocení) A co tvé hodnocení?