Jennifer Lopez a Drake konečně přiznali, že jsou pár

Jennifer Lopez a Drake konečně přiznali, že jsou pár

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Rok 2016 byl bohatý nejen na nové hvězdné páry, ale naopak mnoho z těch, kteří ještě na začátku roku zářili štěstím, následně muselo přiznat krach v osobním vztahu. Nedávno tak musela učinit Mariah Carey, po spekulacích přiznala i Angelina Jolie, že již netvoří pár s Bradem Pittem a podobně tomu bylo i u Jennifer Lopez.

Ta v roce 2011 začala randit s mladičkým tanečníkem Casperem Smartem a vše vypadalo velmi nadějně. Vztah trval nejprve do roku 2014, ale po několika měsících odloučení se v obou probudila opětovná láska a pár se dal znovu dohromady. Finální rozchod tak oba přiznali až v srpnu 2016. Okamžitě se začalo spekulovat, co bylo důvodem tohoto rozchodu a zda za ním nestojí někdo třetí.

Jennifer Lopez, která velmi hledí na svůj vzhled a snaží se za každých okolností vypadat dokonale, je známa tím, že si vybírá mladší partnery a nejinak tomu je i tentokrát. Po několikatýdenních spekulacích, na které se už začaly uzavírat i sázky, kolem Vánoc zpěvačka přiznala, že randí s kanadským zpěvákem a rapparem Drakem. Oba svoji lásku konečně přiznali veřejnosti, a od té doby sociální sítě zaplavují zamilovanými fotografiemi.

Jak se zdá, pro Lopez opravdu nejde pouze o flirt, jinak by se nevzdala i velmi lukrativního kšeftu. Dnes (31. prosince) měla mít velké silvestrovské vystoupení v Miami, za které si řekla rovný jeden milión dolarů. Ten i obdržela, ale na poslední chvíli z celého projektu vycouvala a peníze pořadatelům vrátila. Na její místo tak byla narychlo angažována Nicki Minaj.

V oficiálním stanovisku managementu se uvádí, že se zpěvačka rozhodla příchod roku 2017 slavit s rodinou a blízkými, ale protože v show businessu se mnoho věcí neutají, mezitím už se provalilo, že J.Lo hodlá poslední hodiny letošního roku trávit v Las Vegas, a to právě po boku svého nového přítele.

Zda je to celé pouze perfektní marketing pro nadcházející turné, které Drake odstartuje již v lednu 2017, ukáže až čas. Prozatím asi nezbývá než věřit, že kanadského umělce a o sedmnáct let starší zpěvačku spojuje opravdová láska.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!