Pražský výběr obsadí O2 arenu již příští týden. Dorazí i Koller, Dyk a Gabriela Beňačková

Pražský výběr obsadí O2 arenu již příští týden. Dorazí i Koller, Dyk a Gabriela Beňačková

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Legendární kapela Pražský výběr si už pomalinku brousí zuby na pražskou O2 arenu. V naší největší hale odehraje již 7. prosince svůj doposud největší koncert. Dle očekávání je ze strany fanoušků o lístky na tuto show obrovský zájem, a to kapela až nyní odhalila všechny speciální hosty.

Jak se všichni, kteří na přípravách projektu s názvem eR - Last or Forever intenzivně pracují, shodují, půjde o hudebně a technicky největší a nejsložitější projekt v historii kapely a české hudební scény vůbec. "Tak komplikovaná akce, jako je chystaný koncert, pro nás znamenala rok a půl příprav, vrcholné nasazení, tisíce mailů a telefonátů, desítky schůzek a neuvěřitelné množství odpracovaných hodin. I proto věřím, že všechno klapne na sto procent a diváci si přijdou na své," komentuje nadcházející událost sám Michael Kocáb.

Skupina Pražský výběr vystoupí spolu s Českým národním symfonickým orchestrem pod vedením dirigenta Metropolitní opery v New Yorku Stevena Mercuria, který v minulosti řídil mimo jiné koncerty Stinga či Luciana Pavarottiho. Vedle sto dvaceti hudebníků vystoupí i další hosté: David Koller, Vojtěch Dyk, kapela Monkey Business s Matějem Ruppertem, operní pěvkyně Gabriela Beňačková, zpěvačka Iva Pazderková a DJ Roxtar.

Samotná skupina vystoupí i se svými bývalými členy Jiřím Tomkem a Ondřejem Soukupem. Choreografii večera si na bedra vzal Yemi AD (mj. art director světového turné rappera Kanye Westa). O obří scénu, která čítá i čtyřicetimetrový pohyblivý kolos přímo nad ní a další efektové prvky, se postaral přední český architekt a pódiový designér Martin Hruška.

Velká část vstupenek na tento jedinečný koncert je již vyprodána, a to i v těch nejdražších cenových kategoriích. Stále však můžete sehnat lístky do čtyřstovkových sektorů, z kterých bude dobrý výhled zabezpečen díky velkým led obrazovkám.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

O2 arena nabízí i další akce

Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!