Imagine Dragons podpořili nový filmový trhák s Jennifer Lawrence

Imagine Dragons podpořili nový filmový trhák s Jennifer Lawrence

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Krátce před Vánoci se do kin po celém světě dostane nový film s názvem Passengers, ve kterém opětovně zazáří herečka Jennifer Lawrence. Ta se proslavila především sérií The Hunger Games, ale k vidění byla i ve třech dílech X-Mena. Tentokrát přijala hlavní roli v novém romantickém scifi-thrilleru, kde jí bude partnerem krasavec Chris Pratt (Jurský svět). Jak bylo právě zveřejněno, zmiňovaný film doprovodí i novinkový singl americké kapely Imagine Dragons.

Film Passengers, který bude mít světovou premiéru 21. prosince, vypráví o kosmické lodi Starship Avalon. Ta se nachází na sto dvacet let trvající plavbě na planetu známou jako Homestead II a přepravuje 5 259 lidí. Bohužel nastane porucha ve dvou jejích spánkových komorách, v důsledku čehož se předčasně otevřou dva hibernující lusky. Dva lidé se tak probudí o devadesát let dříve a stanou se nedobrovolnými vězni v letící lodi.

Aurora Dunn (Jennifer Lawrence) je novinářka z New Yorku, který se zajímá o kosmickém cestování. Jim Preston (Chris Pratt) je strojním inženýrem z Denveru, který toužil opustit planetu Zemi. Oba dva probuzení si postupem času k sobě najdou cestu i zalíbení, ale zároveň brzy zjistí, že závada, která způsobila jejich předčasný konec spánku, není jediným problémem, který postihl obrovskou kosmickou lod.

Jak první recenze na film ze studií LStar Capital a Village Roadshow Pictures naznačují, půjde o blockbuster, na který obě produkční společnosti po právu hodně sází. V rámci rozpočtu zhruba sto padesáti miliónů dolarů bylo myšleno i na propagaci v rádiích a na hudebních kanálech, a to díky písni Levitate. Tu speciálně pro účely tohoto filmu složila a nazpívala kapela Imagine Dragons. Song je již k dispozici digitálně i na všech streamovacích službách.

Část písně můžete slyšet i v traileru, který najdete pod článkem.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Filmové recenze

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!