Amy Macdonald vydá po necelých pěti letech nové album. Představí ho také v Praze

Amy Macdonald vydá po necelých pěti letech nové album. Představí ho také v Praze

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Skotská zpěvačka Amy Macdonald chystá na únor příštího roku vydání zbrusu nové desky Under Stars, kterou představí na následném turné, během něhož zahraje také v pražském Lucerna Music Baru. Spolu s ní dorazí do české metropole také britský písničkář Newton Faulkner.

Amy Mycdonald vydala svou poslední desku Life in a Beautiful Light již v roce 2012. Téměř dlouhých pět let tak museli fanoušci čekat na novou nahrávku. Toto čekání ukončí 17. února album Under Stars. „Práce na albu mi trvala dva a půl roku, což je nejdelší doba, kterou jsem kdy nějakému albu věnovala. Ještě před časem jsem si přála, aby ta deska byla co nejrychleji hotová, ale teď jsem ráda, že jsme s ní nespěchali; zdá se, že se jí dostalo lásky, péče a pozornosti, které si zasluhuje,” vysvětluje Amy důvod dlouhého čekání.

Devětadvacetiletá hudebnice vyjede zbrusu nové songy představit fanouškům živě. A v rámci rozsáhlého evropského turné, během něhož zahraje třeba v Německu, Polsku, Dánsku či Švýcarsku, navštíví 21. března také pražský Lucerna Music Bar. „Jsem na ty písničky moc hrdá a album mi dělá velkou radost. Je na ní hodně neuvěřitelných momentů a já jsem přesvědčená, že je na ní to nejlepší, čeho jsem dosud dosáhla. Jsem nadšená, že to teď mohu sdílet se svými fanoušky a věřím, že se jim nové album bude líbit,” doplňuje sympatická zpěvačka.

Spolu s Amy Macdonald vystoupí v Praze anglický písničkář a textař Newton Faulkner, který má na svém kontě již pět studiových alb. To poslední s názvem Human Love vydal v listopadu minulého roku. Vstupenky jdou do prodeje v pátek 2. prosince. V předprodeji je zájemci seženou za 790 korun, na místě budou zbývající lístky k zakoupení za 950 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Umělci: Amy Macdonald

Místo konání: Lucerna Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!