Coldplay slibují na příští rok nové EP, v rámci nadcházejícího turné se u nás ale nezastaví

Coldplay slibují na příští rok nové EP, v rámci nadcházejícího turné se u nás ale nezastaví

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Už to bude rok, co kapela Coldplay na trh uvedla své skvělé album A Head Full Of Dreams. Album přineslo hned několik úspěšných singlů a napomohlo i tomu, že v rámci letošního turné měla kapela na svých koncertních zastávkách beznadějně vyprodáno. Pokud si brousíte zuby na nějakou novou muziku od této skupiny, pomalinku můžete vyhlížet rok 2017.

Charismatický zpěvák Chris Martin před pár dny na sociálních sítích oznámil, že Coldplay v příštím roce vydají několik nových písní, které shromáždí na EP pojmenovaném Kaleidoscope. Jak název naznačuje, kapela bude i nadále pokračovat v barevné tématice, kterou představila na posledním albu, a která doprovázela i jejich letošní koncerty.

V případě Coldplay půjde už o dvanácté EP v jejich diskografii, to nejznámější a zároveň nejúspěšnější se jmenovalo Prospekt's March, vyšlo v roce 2008, obsahovalo osm písní a nabídlo například hity Lovers In Japan nebo Life In Technicolor II. Zda se můžeme i v případě nadcházející novinky těšit na stejný či podobný počet písní, ukáže až čas - Martin v tomto směru už tolik sdílný nebyl.

Co se příštího roku týče, vyjedou Coldplay opět na velké turné, které je zavede do Japonska, Kanady, Ameriky, ale i do Evropy. Na Starém kontinentě kapela odehraje mezi červnem a červencem celkem dvacet koncertů. K nám nedorazí, takže nejblíže je budeme mít ve Vídni (11. června), nebo následně v sousedním Německu, kde zahrají například v Lipsku, Hannoveru nebo dokonce dvakrát ve Frankfurtu nad Mohanem.

Velmi malou náplastí nám tak může být nedávno zveřejněná nová verze písně Everglow, kterou Chris Martin natočil úplně sám, pouze za doprodovu klavíru.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Umělci: Coldplay

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!