Nejnovější články » Hudební novinky

Michal Prokop chystá tradiční vánoční koncert. V Praze poprvé zazní znovuzrozené Město Er

21.11.2016,

Český hudebník Michal Prokop, který letos slaví své sedmdesátileté narozeniny, připravuje pro své fanoušky tradiční vánoční koncert. Ten se odehraje ve středu 21. prosince v pražském Foru Karlín. A tentokrát se mohou návštěvníci těšit na jednu specialitu – vůbec poprvé v Praze zazní živá verze skladby Město Er.

A na co se mohou návštěvníci koncertu dále těšit? Kromě populárního hudebníka Michala Prokopa vystoupí také kapela Framus Five a další zajímaví hosté. Chybět nebudou Prokopovy největší hity i méně známé písně. Společně s Karlovarským orchestrem pak představí znovuzrozenou dvacetiminutovou skladbu Město Er, jež představil teprve letos na svém narozeninovém festivalu Krásný Ztráty – Live 70.

Nesmírně se těším, že si znovu zahrajeme Město Er s Karlovarským symfonickým orchestrem a umožníme tak dalším posluchačům užít si společně s námi Město Er v koncertní podobě,” těší se Michal Prokop.Deska Město Er byla při příležitosti zpěvákových sedmdesátin vydána po dlouhých 45 letech v reedici na LP, jejichž první náklad byl vyprodaný během několika dní, a také ve formě CD i v digitální podobě.

Vstupenky na vánoční koncert jsou k dispozici v internetovém předprodeji. Volné jsou už jen lístky na stání za cenu 490 korun.