Michal Prokop chystá tradiční vánoční koncert. V Praze poprvé zazní znovuzrozené Město Er

Michal Prokop chystá tradiční vánoční koncert. V Praze poprvé zazní znovuzrozené Město Er

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Český hudebník Michal Prokop, který letos slaví své sedmdesátileté narozeniny, připravuje pro své fanoušky tradiční vánoční koncert. Ten se odehraje ve středu 21. prosince v pražském Foru Karlín. A tentokrát se mohou návštěvníci těšit na jednu specialitu – vůbec poprvé v Praze zazní živá verze skladby Město Er.

A na co se mohou návštěvníci koncertu dále těšit? Kromě populárního hudebníka Michala Prokopa vystoupí také kapela Framus Five a další zajímaví hosté. Chybět nebudou Prokopovy největší hity i méně známé písně. Společně s Karlovarským orchestrem pak představí znovuzrozenou dvacetiminutovou skladbu Město Er, jež představil teprve letos na svém narozeninovém festivalu Krásný Ztráty – Live 70.

Nesmírně se těším, že si znovu zahrajeme Město Er s Karlovarským symfonickým orchestrem a umožníme tak dalším posluchačům užít si společně s námi Město Er v koncertní podobě,” těší se Michal Prokop.Deska Město Er byla při příležitosti zpěvákových sedmdesátin vydána po dlouhých 45 letech v reedici na LP, jejichž první náklad byl vyprodaný během několika dní, a také ve formě CD i v digitální podobě.

Vstupenky na vánoční koncert jsou k dispozici v internetovém předprodeji. Volné jsou už jen lístky na stání za cenu 490 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Forum Karlín nabízí i další akce

Umělci: Michal Prokop

Místo konání: Forum Karlín

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!