Enrique Iglesias vyprodal svůj pražský koncert. Pořadatelé lákají do Vídně

Enrique Iglesias vyprodal svůj pražský koncert. Pořadatelé lákají do Vídně

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


To, že bude o vstupenky na první koncert Enrique Iglesia v České republice velký zájem, se dalo vcelku čekat. Avšak fanoušci vzali předprodej doslova útokem a tak je česká zastávka jeho turné, která se uskuteční v pražské Tipsport Aréně, více než měsíc před konáním beznadějně vyprodána. Pořadatelé proto lákají na další z koncertů zmiňované šňůry, který máme téměř za humny.

Pro ty, na něž se nedostalo, má pořadatel koncertu dobrou zprávu. Enrique Iglesias odehraje koncert i o čtyři dny dříve, tedy 14. prosince, a to ve vídeňské Stadthalle. A na něj vstupenky ještě v prodeji jsou. Navíc za cenu jen o něco málo vyšší, než na pražský koncert. Ceny začínají na částce 1316 Kč a sehnat je můžete v předprodeji sítě Eventim. Ideální je tak návštěvu koncertu spojit například s tamějšími adventními trhy, které patří mezi ty nejkrásnější v celé Evropě.

Dodejme, že turné Sex and Love, které zpěvák absolvuje na podporu stejnojmenného alba, je již dvanáctým v pořadí. Enrique s ním již navštívil Ameriku, Asii, Afriku a nyní koncertuje po Evropě. V České republice však vystoupí úplně poprvé. Obzvlášť fanynky se mají rozhodně na co těšit! Kromě toho, že zpěvák doveze velkolepou show plnou živého latinsko-amerického popu, je jeho tradicí vybrat z publika na pódium jednu z divaček, které následně zazpívá jeden ze svých hitů.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Sportovní hala Fortuna nabízí i další akce

Umělci: Enrique Iglesias

Místo konání: Sportovní hala Fortuna

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!