Kapela Imagine Dragons se vrátí do České republiky jako headliner festivalu Colours of Ostrava

Kapela Imagine Dragons se vrátí do České republiky jako headliner festivalu Colours of Ostrava

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Ačkoliv do letních prázdnin zbývá ještě pěkná řádka měsíců, hudební fanoušky začínají festivaly lákat na své další ročníky již nyní. Zatímco Aerodrome festival překvapil včera  oznámením, že jejich headlinerem pro rok 2017 budou losangeleští Linkin Park, Colour of Ostrava vytahuje již třetí a největší eso z rukávu. Do Ostravy totiž dojedou američtí Imagine Dragons. 

Nevadská rocková kapela Imagine Dragons vystoupila v české metropoli letos v lednu a její koncert zaznamenal obrovský ohlas a pozitivní recenze. Nyní vymění O2 arenu za největší festivalové pódium v České republice. “Pro Colours of Ostrava se stane koncert Imagine Dragons obrovskou událostí, jde o kapelu, která je v současné době na vrcholu popularity. Jsem nadšená, že právě u nás zazní naživo jejich adrenalinový mix kytarového rocku, popu i elektroniky, který tak strhává fanoušky,” těší se ředitelka festivalu Zlata Holušová.   

Festival Colours of Ostrava se letos uskuteční v termínu od 19. do 22. července. Na šestnáctém ročníku vystoupí kromě Imagine Dragon i britská zpěvačka Birdy či berlínský elektronický projekt Moderat. Vstupenky jsou v současné době v prodeji za 2 090 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Areál Dolní Vítkovice nabízí i další akce

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!