Letošní vzpomínka na Petra Hapku láká na Basikovou, Rumla, Krajča i Dyka

Letošní vzpomínka na Petra Hapku láká na Basikovou, Rumla, Krajča i Dyka

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Pražská O2 arena letos na podzim zažívá jeden velký koncert za druhým. Na tento hudební chrám si z tuzemských umělců troufnou ale opravdu jen ti nejzdatnější. To platí samozřejmě i pro ansámbl těch, kteří stojí za projektem Petr Hapka Žije! 2016. Ten se po roce opět vrací, tentokrát s podtitulem Penzion Svět a jiné světy.   

Po vyprodaném koncertě Petr Hapka žije!, jehož atmosféra strhla diváky v listopadu 2015, přichází Michal Horáček a O2 arena s dalším setkáním s hudbou tohoto fenomenálního skladatele, a to opět v období výročí jeho úmrtí. Tentokrát se všichni ti, kteří Petra Hapku milovali, setkají 24. listopadu.

Koncept letošní vzpomínky na tohoto významného skladatele bude v mnoha směrech nový: zazní jiné Hapkovy melodie a jiné písně, vystřídají se noví interpreti. A celý koncert bude originálně pojatý režijně a scénograficky: jako hravá feérie, která se soustředí hlavně na to vtipné a bizarní ze skladatelovy tvorby.

Celý večer bude samozřejmě postaven nejen na hudbě, ale i na hostech, kteří přijdou na Petra Hapku zavzpomínat. Během výjimečného večera vystoupí například Vojta Dyk, Richard Krajčo, Bára Basiková, Ondřej Ruml, František Segrado, Ondřej Brzobohatý, Lenka Nová, ale i mnoho dalších, jejichž účast je do poslední chvíle tajena.

Unikátnost večera potvrzuje i fakt, že koncert nebude přenášen televizí, rozhlasem nebo internetem a nebude ani zaznamenáván. Kdo tedy chce být jeho součástí, musí se dostavit osobně - odměnou mu bude jistota, že i letos v listopadu prožije jedinečné a neopakovatelné setkání.

Vstupenky na Petr Hapka Žije! 2016 seženete v cenových relacích od 850,- Kč až 2.490,- Kč za Platinum V.I.P., který díky velké blízkosti k pódiu zajišťuje ten nejlepší výhled.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

O2 arena nabízí i další akce

Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!