Emeli Sandé vydává nové album. Zároveň představuje klip k písni Breathing Underwater90%

Emeli Sandé vydává nové album. Zároveň představuje klip k písni Breathing Underwater

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Už je to více než pět let, co svoji profesionální pěveckou kariéru odstartovala skotská zpěvačka Emeli Sandé. Milióny fanoušků po celém světě si získala především svým nádherně zabarveným soulovým hlasem, ale i pokorou, s kterou své hity prezentovala. Songy Next To Me, My Kind Of Love nebo Read All About It  okupovaly dlouhé měsíce přední příčky světových hitparád, což mělo za následek i výtečné prodeje debutového alba Our Version Of Events. To se stalo ve Velké Británii nejprodávanějším albem roku 2012 a celosvětově se ho prodalo více než čtyři milióny kusů.

Bylo tak více než logické, že v jejím případě nezůstane pouze u jednoho alba. Poslední čtyři roky tak Emeli pracovala na nových písních, které se 11. listopadu objeví na desce s názvem Long Live The Angels. Album s patnácti písněmi, které je odrazem její duše a popisuje to, co zpěvačka v minulosti sama prožila, natáčela v New Yorku, Los Angeles, Londýně i Oxfordu. O tom, že nešlo vždy jen o příjemné věci, přesvědčila Emeli před několika týdny písní Hurts. "Chtěla jsem, aby song 'Hurts' byl prvním singlem. Je to opravdová exploze. Je v něm vše, co jsem chtěla všem říct již před léty. Už si nic nechci nechávat pro sebe," dodala krátce po vydání sama Sandé.

Long Live The Angels je nabité energií a pocitem euforie, a to jak pro zpěvačku, tak i pro posluchače. Některé skladby jsou možná tempem pomalejší, ale svým provedením dynamické. "Dala jsem si pozor na to, aby písničky nebyly přeprodukované. Hodně záležet jsem si dala ale i na zpěvu," zdůrazňuje Sandé, která jen dva dny před vydáním desky představila i nový singl Breathing Underwater.

Pokud předchozí singl byl emotivní písní, z novinky se ty emoce přímo derou. To celé umocňuje i nádherný (leč skromný) vizuál, z kterého chvílemi až zamrazí. Určitě se na něj hned podívejte.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!