Nejnovější články » Hudební novinky

Alvaro Soler vyprodal Roxy během několika dní. Koncert se přesouvá do větších prostor

10.11.2016,

Španělský hudebník Alvaro Soler, který na sebe poprvé výrazněji upozornil singlem El Mismo Sol, za nějž byl oceněn několika zlatými i platinovými oceněními, se v únoru chystá do České republiky. Jeho koncert, jenž se měl uskutečnit v klubu Roxy, byl vyprodaný během několika dní. Organizátoři tak vyšli vstříc i fanouškům, na které se již nedostalo, a přesunuli chystanou show do větších prostor.

Alvaro Soler se tak českému publiku nakonec představí v prostoru Fora Karlín. Datum koncertu však zůstává na 18. únoru a dříve zakoupené vstupenky jsou stále v platnosti. Nové vstupenky půjdou do předprodeje v pátek 11. listopadu v 10 hodin. Zájemci je seženou za 650 korun.

Španělský popový zpěvák vydal své debutové album v červnu minulého roku. Deska, která původně obsahovala třináct písní ve španělském jazyce, postupně vycházela i v dalších aktualizovaných edicích. Na nich se objevil první Alvarův singl El Mismo Sol v předělané verzi, na níž s ním spolupracovala slavná Jennifer Lopez. Letos na sebe pak hudebník upozornil energickým singlem Sofia.