Alvaro Soler vyprodal Roxy během několika dní. Koncert se přesouvá do větších prostor

Alvaro Soler vyprodal Roxy během několika dní. Koncert se přesouvá do větších prostor

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Španělský hudebník Alvaro Soler, který na sebe poprvé výrazněji upozornil singlem El Mismo Sol, za nějž byl oceněn několika zlatými i platinovými oceněními, se v únoru chystá do České republiky. Jeho koncert, jenž se měl uskutečnit v klubu Roxy, byl vyprodaný během několika dní. Organizátoři tak vyšli vstříc i fanouškům, na které se již nedostalo, a přesunuli chystanou show do větších prostor.

Alvaro Soler se tak českému publiku nakonec představí v prostoru Fora Karlín. Datum koncertu však zůstává na 18. únoru a dříve zakoupené vstupenky jsou stále v platnosti. Nové vstupenky půjdou do předprodeje v pátek 11. listopadu v 10 hodin. Zájemci je seženou za 650 korun.

Španělský popový zpěvák vydal své debutové album v červnu minulého roku. Deska, která původně obsahovala třináct písní ve španělském jazyce, postupně vycházela i v dalších aktualizovaných edicích. Na nich se objevil první Alvarův singl El Mismo Sol v předělané verzi, na níž s ním spolupracovala slavná Jennifer Lopez. Letos na sebe pak hudebník upozornil energickým singlem Sofia.  

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Forum Karlín nabízí i další akce

Umělci: Alvaro Soler

Místo konání: Forum Karlín

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!