Nejnovější články » Divadelní recenze

Muzikál Noc na Karlštejně se opět vrátí na Karlštejn. Vstupenky rychle mizí

9.11.2016,

Po obrovském úspěchu, jenž zaznamenalo letošní letní uvedení muzikálu Noc na Karlštejně přímo na hradě Karlštejně, se známý příběh na hradní nádvoří vrátí i příští rok. Chce tak potěšil zájemce, na které se kvůli velkému zájmu nedostalo tento rok, i ty, kteří si chtějí tento zážitek prožít znovu. Většina vstupenek je ale již nyní vyprodána.

Legendární muzikál Karla Svobody a Jiřího Štaidla Noc na Karlštejně se opět vrátí do originálních kulis starověkého hradu v létě 2017. Celkem bude připraveno třináct představení, které se uskuteční od 30. června do 12. srpna, kdy uzavře muzikálovou sérii benefice pro Karlštejn, jejíž výtěžek poslouží k restaurování nástěnných maleb v Kostele Panny Marie v Mariánské věži hradu.

Návštěvníci se mohou těšit na kompletně původní obsazení. V hlavních rolích opět vystoupí Hana Holišová a Daniel Bambas. Chybět ale nebudou ani Jan Kříž, Pavel Vítek, Regina Rázlová, Miloslav Mejzlík, Václav Knop, Ivana Korolová a Tomáš Smička.

Muzikál Noc na Karlštejně se toto léto vrátil na Karlštejn v režii Václava Knopa v souvislosti s oslavami 700. výročí narození Karla IV. A u veřejnosti zaznamenal neočekávaný úspěch. „Všechna představení byla rychle vyprodána, a tak jsme se s panem kastelánem dohodli na pokračování i v příštím roce," vysvětluje producent Janis Sidovský.

Vstupenky na letní představení jsou v internetovém předprodeji již nyní. A opět velmi rychle mizí. Zájemci je seženou od 350 do 690 korun. Na benefici Pro Karlštejn pak mohou lidé přispět prostřednictvím portálu HitHit, kde se vstupenky pohybují od 450 korun a kromě programu si divák odnese i pamětní grafický list.

Více na: http://www.divadlokarlstejn.cz/