Kensington žádají v novém singlu o odpuštění80%

Kensington žádají v novém singlu o odpuštění

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Koncem října vydala nizozemská kapela Kensington dlouho očekávanou desku s názvem Control, kterou v předchozích měsících propagovala dravým singlem Do I Ever. Na novince Sorry, ke které bylo nedávno představeno video, seskupení pro změnu ukazuje svoji druhou tvář.

Nové album Control kapela natáčela s přestávkami dva roky a zařadila na něj celkem jedenáct písní. Doma v Holandsku netrvalo ani týden a deska dosáhla za prodeje na zlato, velká chvála na čtvrté album ale přichází i z dalších evropských zemí, kde se taktéž velmi slušně prodává. Téměř zároveň s vydání desky kapela do rádií uvedla i nový singl Sorry.

Působivá balada sází na silnou melodii a dojemný text, které opětovně pochází od členů této kapely z Utrechtu. Video samotné pak prezentuje jednoduchý nápad mizících a navrátivších duší, který umocňuje celou náladu písně. Singl Sorry je tak naprostým opakem toho, jak divocí dokáží Kensington být například při koncertech.

Jejich show je vždy plná dravosti, díky čemuž kapela začíná být v Evropě více a více populární. Největší popularitu ale samozřejmě sklízí doma, kde v rámci nadcházejícího turné musela přidávat několik koncertů. Za pár dní kapelu čekají tři beznadějně vyprodané koncerty v obrovských prostorách haly Ziggo Dome v Amsterdamu, na turné po Evropě vyrazí v únoru 2017, přičemž některé zastávky jsou už taktéž vyprodané nebo se tomu blíží. Pokud tedy nechcete o jejich koncert v pražském Lucerna Music Baru přijít, měli byste si s koupí vstupenek rozhodně pospíšit.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Umělci: Kensington

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!