Novinka kapely Bon Jovi je konečně venku. Doprovází jej i reedice všech alb na vinylu80%

Novinka kapely Bon Jovi je konečně venku. Doprovází jej i reedice všech alb na vinylu

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Po několika spekulacích a následném odkladu o čtrnáct dní se dnes konečně na trhu objevuje nová studiová deska Bon Jovi s názvem This House Is Not For Sale. A rozjezd má opravdu ve velkém stylu. Ve více než deseti evropských metropolích začal prodej alba přesně o půlnoci a zájem byl dle očekávání obrovský!

Více než třicet let na scéně, přes sto třicet miliónů prodaných alb, desítky nezapomenutelných hitů a stovky beznadějně vyprodaných koncertů. To vše jsou legendární Bon Jovi. V pořadí třinácté studiové album This House Is Not For Sale je již druhou deskou bez kytaristy Richieho Sambory. Zároveň je ale první oficiální nahrávkou, kde se objevuje nový kytarista Phil X a baskytarista Hugh McDonald, který s kapelou hraje sice již od roku 1994, ale do nedávna byl vnímán jako neoficiální člen.

Produkce alba This House Is Not For Sale se ujal John Shanks, který s Bon Jovi spolupracoval již na předchozích albech, ale má zkušenosti i s natáčením s takovými ikonami jako Van Halen, Eros Ramazzotti, Take That, Celine Dion nebo Backstreet Boys. Jeho rukopis je jasně znát i v pilotním singlu, za který byla vybrána titulní píseň. Kapela následně zveřejnila i několik dalších ochutnávek, které se setkaly s vřelým přijetím. Jen před pár hodinami bylo představeno i video k novému singlu Labor Of Love - baladě, na které jsou Bon Jovi přímo experti. Klip k písni najdete pod článkem.

Album This House Is Not For Sale dnes vychází digitálně, na CD i vinylu. Digitální podoba desky bude mít i deluxe verzi, která bude obohacena o tři bonusové songy. Mnoho evropských států navíc vydává své vlastní verze desky This House Is Not For Sale, které vždy doplní jeden speciální bonus. Tím ale výčet aktuálního dění kolem Bon Jovi nekončí!

Vzhledem k tomu, že se do módy vrací i černé desky, rozhodla se kapela poprvé vydat všechny svoje řadová alba i na vinylu. Dnes tedy v prodejnách nenajdeme pouze albovou novinku, ale i LPčka 7800 Fahrenheit, Bon Jovi, Bounce, Crush, Have A Nice Day, Keep The Faith, Lost Highway, New Jersey, Slippery When Wet, The Circle, These Days a What About Now.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Umělci: Bon Jovi

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!