Ewa Farna oslaví deset let na hudební scéně s Majkem Spiritem a Klárou Vytiskovou

Ewa Farna oslaví deset let na hudební scéně s Majkem Spiritem a Klárou Vytiskovou

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Je tomu již deset let, co tehdy mladičká zpěvačka Ewa Farna odstartovala svou hudební kariérou hitem ‚Měls mě vůbec rád‘. Toto významné jubileum se rozhodla oslavit speciálním koncertem, na němž vystoupí spolu s ní také řada speciálních hudebních hostů.

Zatím největší koncert Ewy Farné nese název ‚Ewa 10 let na scéně‘ a uskuteční se 11. listopadu v pražském Foru Karlín. Během narozeninové show zazní zásadní skladby celé zpěvaččiny hudební kariéry. Chybět nebude ani řada duetů, tudíž se mohou návštěvníci těšit i na speciální hosty. Pozvání přijal třeba Majk Spirit, s nímž natočila píseň Generacia, Klára Vytisková, se kterou spolupracovala při skladbě Toxique Girls, a Patricia. Ta napsala pro Ewu Farnou megahit Boky jako skříň.

Fanoušci se mohou na koncertu těšit také na další překvapení. Připraveno bude třeba Best of album, které bude vydáno pouze pro tento výroční koncert. Kvůli oslavě 10 let na scéně vzniká i dokument, kde uvidíte zákulisí ročních příprav k megakoncertu i ohlednutí za dětstvím stráveném na podiích. Časosběrný dokument bude titulkován do polštiny a objeví se po Novém roce,“ představuje známá zpěvačka další projekt, na kterém pracuje.

Vstupenky jsou k dostání v internetovém předprodeji za cenu 399 korun. Některá místa jsou ale již vyprodaná, a to VIP zóna a sektor na sezení.

Foto: Lewron Music 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Forum Karlín nabízí i další akce

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!