Na sobotní show The Cure v Praze byly uvolněny poslední vstupenky

Na sobotní show The Cure v Praze byly uvolněny poslední vstupenky

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Letošní podzim je plný skvělých koncertních zážitků, ale jen jeden z nich je jednoznačně tím, na který fanoušci čekali více než osm let. Přesně tolik totiž uběhlo od poslední koncertu legendární britské kapely The Cure. Ta se do Prahy vrátí již v sobotu 22. října, kdy ji bude hostit O2 arena.

Robert Smith s jeho hudebními kolegy nepřijede představit nový materiál, ale spíše tak trochu rekapitulovat svoje dosavadní hudební úspěchy. Kapela slibuje, že na pódiu stráví minimálně tři hodiny, během nichž odezní více než tři desítky písní. Mezi nimi určitě nebudou chybět velké hity In Between Days, Friday I'm In Love, Boys Don't Cry, Pictures Of You, High, Just Like Heaven nebo Lovesong, které The Cure počátkem tohoto týdne zahráli i na beznadějně vyprodaném koncertě v Berlíně.

Pořádající agentura Live Nation se rozhodla vyjít vstříc všem těm, kteří byli smutni z toho, že je i pražský koncert již dlouhé týdny oficiálně vyprodán, a jen před pár hodinami uvolnila posledních několik stovek vstupenek v různých kategoriích. Jedná se výhradně o lístky na sezení, a to v sektorech 416, 417, 418, 424 a 425, které se nacházejí téměř naproti pódiu a zaručují tak dobrý výhled.

I tyto vstupenky ale mizí velmi rychle, proto všem, kteří chtějí sobotní večer strávit ve společnosti této britské legendy, doporučujeme, aby s koupí vstupenek neotáleli. Je totiž velmi pravděpodobné, že v den koncertu seženete lístky na The Cure tak možná od nějakých překupníků. A to není zrovna ta nejlepší varianta…

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!