Paul Simon již zítra v Praze představí své hity i novou desku Stranger To Stranger

Paul Simon již zítra v Praze představí své hity i novou desku Stranger To Stranger

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Americký zpěvák a skladatel Paul Simon vydal v průběhu jara skvělé album Stranger To Stranger, s kterým se v těchto dnech vydává i na velké koncertní turné po Evropě. To se rozhodl odstartovat právě v Praze, kde se představí již zítra, tedy 17. října.

Paul Simon je bezesporu jednou z velkých amerických legend. Jeho hudební kariéra začala již před víc než padesáti lety, do širšího podvědomí se ale následně dostal především jakožto člen folkového dua Simon & Garfunkel, s kterým natočil mnoho zásadních hitů. Kdo by neznal například legendární songy The Sound Of Silence, Mrs. Robinson nebo Wake Up Little Susie, které si získaly fanoušky všech věkových kategorií.

Od roku 1970 se Simon ale plně soustředí i na svou sólovou kariéru, která čítá více než deset studiových alb, několik živých nahrávek i kompilací. Fanouškům se naposledy připomněl letos v dubnu, kdy vyšlo jeho skvělé album Stranger To Stranger. V pořadí třináctá studiovka tohoto čerstvého pětasedmdesátníka byla přijata fanoušky vřele a chvála se na adresu desky snesla i ze strany odborné kritiky.

Jak se dalo čekat, zájem o lístky na pražskou show, která bude pouze na sezení, byl opravdu velký. Bohudík i den před koncertem je ještě k dispozici několik desítek lístků v mnoha sektorech, které zaručují perfektní výhled. Doporučujeme s jejich koupí ale neotálet, je velmi pravděpodobné, že zítra na pokladnách O2 areny jich nebude z čeho moc vybírat.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

O2 arena nabízí i další akce

Umělci: Paul Simon

Místo konání: O2 arena

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!