Aktualizováno: System Of A Down vystoupí po čtyřech letech opět v České republice. V původním složení

Aktualizováno: System Of A Down vystoupí po čtyřech letech opět v České republice. V původním složení

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Dlouho nebylo o americké kapele System Of A Down slyšet. Své poslední album Hypnotize vydala již před dlouhými jedenácti lety a turné bylo také v nedohlednu. Nyní se však vše změnilo. Skupina oznámila nové evropské koncertní termíny, mezi nimiž nechybí ani pražský koncert.

Do České republiky se tak vrátí po čtyřech letech. Naposledy si je naživo mohli fanoušci užít na Festivalu Aerodrome v roce 2013. Nyní se chystají dobýt O2 arenu a to v původním složení. Koncert se uskuteční 12. června, internetový předprodej vstupenek startuje 14. října. Zájemci je seženou od 1390 do 1990 korun.

System Of A Down vystoupili v České republice poprvé v roce 1998. V té době ještě nebyla kapela v čele se Serjem Tankianem příliš známá, protože téhož roku vydali teprve své debutové album. Po něm následovala v roce 2001 průlomová deska Toxicity.  To jí zajistilo nejen uznání u hudební kritiky, ale také celosvětový komerční úspěch. I následující nahrávky pak zařadily kapelu do světové špičky. Po celém světě prodala více než 13 miliónů alb a na svém kontě má i desítky platinových, zlatých i stříbrných desek. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

O2 arena nabízí i další akce

Umělci: System Of A Down

Místo konání: O2 arena

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!