Newyorská metalová nálož v Lucerna Music Baru! Do Prahy dorazí kapela Helmet

Newyorská metalová nálož v Lucerna Music Baru! Do Prahy dorazí kapela Helmet

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Po dlouhých šesti letech se fanoušci americké metalové kapely Helmet dočkají nové studiové desky. Ta vyjde v říjnu tohoto roku a nabídne jedenáct nových songů, které vyjede skupina představit živě svým fanouškům během turné, v rámci něhož se zastaví také v Praze.

Pražský koncert newyorské alternativně-metalové skupiny Helmet se uskuteční 21. ledna 2017 v Lucerna Music Baru. Vstupenky jsou již nyní k dispozici v internetovém předprodeji za 440 korun. Na místě pak budou lístky k zakoupení za 550 korun. Během koncertu představí skupina nejen dlouho očekávané studiové album, ale také předkapelu Lucal H z Illinois.

Nová deska kapely Helmet nese název Death To The World a kombinuje několik tvrdých žánrů, od klasického hard rocku přes alternativu a punk až k metalu. Desku produkoval sám Page Hamilton, frontman kapely. O mix se pak postaral známý a oceňovaný producent a zvukový inženýr Jay Baumgardner.

Kapela Helmet působí na hudební scéně již od roku 1989. Za tu dobu stačila natočit osm studiových alb, které jsou nadšeně přijímány jak fanoušky, tak hudební kritikou. Na svém kontě mají také zlatou desku a nominaci na prestižní Cenu Grammy. Stala se inspirací pro mnohé mladší partičky. Vliv Helmet na svou tvorbu přiznali také Deftones, Rise Against, Pantera či Tool.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Umělci: Helmet

Místo konání: Lucerna Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!