Lenny odstartovala své první turné vyprodaným koncertem, se singlem Hell.o vládne rádiovému éteru

Lenny odstartovala své první turné vyprodaným koncertem, se singlem Hell.o vládne rádiovému éteru

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Zpěvačka Lenny je konečně na cestách. Poslední zářijový den zahájila ve Vratislavicích u Liberce své první samostatné turné k debutové desce Hearts, která již tři týdny patří k nejprodávanějším u nás.

Album, jež od svého vydání sklízí jednu pochvalnou recenzi za druhou, je považováno za jeden z nejsilnějších hudebních počinů letošního podzimu, což potvrzuje i singl Hell.o, který je aktuálně nejhranější písní v českých rádiích. Živou prezentaci, která má tour podpořit, lze taktéž bezesporu označit za jednu z nejlepších show, kterou česká klubová scéna za poslední dobu zažila.

"Z prvních tří zastávek turné mám obrovskou radost. Jsem přesvědčena, že se nám podařilo po hudební i vizuální stránce přinést něco úplně nového a originálního, co podle ohlasů lidi baví a inspiruje. Energie, která se mezi námi a publikem vyměnila, je neskutečná," dodává sama zpěvačka.

Koncertu Lenny, které výtečným způsobem sekundoval producent alba Ondra Fiedler (kytara a baskytara) a Adam Vychodil (bubeník), nechybělo téměř nic. Trojčlenná sestava dala vystoupení nevídaný drive a díky perfektně propracované show udržela pozornost publika po celou dobu. Tato slova potvrzují i recenze přítomných novinářů, kteří se dosavadních koncertů zúčastnili.

Zážitek z představení navíc umocnila vkusně připravená scéna, jež pochází z dílny respektovaného designéra Martina Hrušky, který vizi Lenny od začátku podporoval a společně s ní i celý koncept vymyslel. "Nejdřív nám pochopitelně nikdo nevěřil, teď se setkáváme s údivem, že nejsme ve větších sálech. My se ale publiku snažíme zprostředkovat zážitek na dosah ruky a právě klubové prostředí nám tohle skvěle umožňuje," dodává Lenny.

Turné Hearts, na kterém se v roli předskokana objevuje zpěvák Jakub Ondra, je až na pár míst vyprodané. Dnes večer pokračuje v Olomouci, kde ještě několik volných míst zbývá, stejně tak i v Plzni (8. října) a Českých Budějovicích, kde se Lenny představí 28. října.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!