Niall Horan z One Direction odstartoval sólovou kariéru. Debutuje opravdovou hitovkou80%

Niall Horan z One Direction odstartoval sólovou kariéru. Debutuje opravdovou hitovkou

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Fanoušci kapely One Direction jsou poslední měsíce vcelku nervózní. Kapela sice oficiálně neoznámila konec, ale některé výroky jednotlivých členů dávaly najevo, že se nové hudby této skupiny asi v nejbližší době nedočkáme. Pomyslnou korunu tomu v minulých dnech dal blonďák Niall Horan, který všechny šokoval informací o podepsání smlouvy s konkurenčním vydavatelstvím Universal Music.

"Jsem nadšený, že mohu oznámit, že jsem uzavřel smlouvu s Capitol Records USA a vydal svůj první sólový singl. Jako vždy bych chtěl poděkovat všem fanouškům One Direction za jejich lásku a podporu. Těším se na další část mé životní pouti," dodal k celé události sám zpěvák, který ve stejný okamžik zavěsil na sociální sítě odkaz na video své debutové písně This Town.

Na zmiňovaném songu se zpěvák podílel i jako autor, produkce se pro změnu ujal osvědčený Greg Kurstin, který má pod palcem i mnoho hitů pro Siu, Gwen Stefani, Adele nebo Ellie Goulding. K písni bylo pořízeno skromné, tzv. 1 Mic 1 Take video, tedy klip, který byl natočen živě a na první dobrou. Ten vznikl ve věhlasných Capitol Studios v Hollywoodu a je zahalen pouze do černobílé barvy.

Jak se tedy zdá, s One Direction to do budoucna nevypadá zrovna dobře, ale song This Town od Nialla rozhodně hitem bude!

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Umělci: One Direction

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!