Indie rockeři Kensington se vrátí v únoru do Prahy. Přivezou své hity i novou desku

Indie rockeři Kensington se vrátí v únoru do Prahy. Přivezou své hity i novou desku

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Nizozemské seskupení Kensington se v příštím roce vrátí do Prahy. Těšit se na ně můžeme již 18. února 2017 v Lucerna Music Baru

Čtyřčlenná kapela Kensington vystupovala v České republice již několikrát a jejich popularita u nás stále roste. V rodném Holandsku vloni dvakrát vyprodali Ziggo Dome, halu o kapacitě 17 tisíc lidí. Letos se jim to povedlo dokonce třikrát. Na svém kontě mají tři studiová alba, na to další, která dostala název Control, si budeme muset počkat do 28. října.

Na poslední desce Rivals z léta 2014, které získalo platinový status, spolupracovali s Tomem Lord-Algem, držitelem Grammy, který v minulosti pracoval na nahrávkách The Rolling Stones, The Cure či No Doubt. Okruh fanoušků si rozšířili ale například i nedávným songem Heading Up High, který natočili s holandským trancovým mágem Arminem van Buurenem.

Skvělou pověst si čtveřice získává ale především pro svá živá vystoupení, při kterých odvádí pravidelně stoprocentní výkony. Je tedy jasné, že se v únoru máme na co těšit. Tato slova potvrzuje ale i zbrusu nový singl Do I Ever, který právě přichází do českých rádií.

 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Umělci: Kensington

Místo konání: Lucerna Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!