Melanie C ze Spice Girls vydá po čtyřech letech novou desku70%

Melanie C ze Spice Girls vydá po čtyřech letech novou desku

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Pamatuje na dívčí kapelu Spice Girls? Pokud ano, tak si určitě vzpomenete i na tu nejhubenější členku, která stále chodila ve sportovním, a tak si vysloužila přezdívku Sporty Spice. Melanie C po rozpadu kapela odstartovala úspěšnou sólovou kariéru, kterou lemovalo hned několik velký hitů (stačí určitě zmínit singly I Turn To You, Never Be The Same Again nebo First Day Of My Life). Nyní se zpěvačka po čtyřech letech vrací zpět s novou deskou.

Již sedmý kousek v její diskografii vyjde 21. října pod názvem Version Of Me. Dvaačtyřicetiletá zpěvačka se na svém novém albu prezentuje jako skladatelka a v několika případech se podílela i hudbě. "Chtěla jsem natočit popové album, které bych si i sama ráda poslechla. Tentokrát jsem ale k nahrávání přistupovala rozdílně. Snažila jsem se být více kreativní se strukturou každé písně i jejím zvukem," dodává mimo jiné Melanie C, která počátkem září představila pilotní singl Anymore. Video k této skvělé taneční písni najdete pod článkem

Produkční část desky si vzalo na starost londýnské producentské duo Sons Of Sonix, které v minulosti vytvořilo několik hitů i pro Arianu Grande nebo rappera Tinieho Tempaha. Melanie C svoji novou desku v první polovině října představí na dvou speciálních vystoupeních v londýnském klubu Under The Bridge, kam pozve i vybrané fanoušky z celého světa. Následně hodlá vyjet na klubové turné, během kterého zavítá i do několika evropských států. Co myslíte, přijede se svojí novinkou i k nám?

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Více o "Spice Girls"

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!