Red Bull Flying Bach pro obrovský zájem přidává v Praze představení

Red Bull Flying Bach pro obrovský zájem přidává v Praze představení

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Již za pár dní se do České republiky vrátí unikátní projekt Red Bull Flying Bach, který české publikum uhranul již před lety. Jak se ale zdá, úspěch se dostaví i tentokrát - pro obrovský zájem totiž pořadatelé přidávají další koncert.

Co by Johann Sebastian Bach říkal na to, že se jeho hudební kousky z 18. století dočkaly zpracování jedním z nejmodernějších tanečních stylů současnosti - bboyingu? Již v tomto týdnu se o tom budeme moci opět přesvědčit, neb show Red Bull Flying Bach se po čtyřech letech vrací zpět do ČR. Jde o vůbec první projekt, který ztvárňuje Bachův Dobře temperovaný klavír tak, že kombinuje svět breakdance s klasickou hudbou.

Od poslední návštěvy Česka v roce 2012 berlínští tanečníci ze skupiny Flying Steps dospěli. Nyní je jich ještě víc a svůj stěžejní projekt dotáhli k dokonalosti. Již za pár dní u nás ukáží, jak se vážná hudba doplňuje se stylem breakdance neboli bboyingem a jak krásně jde tyto dva světy zkombinovat. Unikátní představení se odehrají 23. - 24. září 2016 v Praze (Hudební divadlo Karlín) a 1. října v Ostravě (Gong).

Vzhledem k tomu, že v našem hlavním městě je o jedinečná představení opravdu velký zájem, rozhodli se pořadatelé přidat další vystoupení. To se uskuteční 23. září od 17 hodin v pražském Hudebním divadle Karlín. Vstupenky na toto představení seženete v předprodejích v cenových relacích 890 - 1690 Kč.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: Hudební divadlo Karlín

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!