Debutové album Lenny je konečně venku. Na klubové turné zve i novým singlem Lover80%

Debutové album Lenny je konečně venku. Na klubové turné zve i novým singlem Lover

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Je to jen pár dní, co zpěvačka Lenny vydala své debutové album Hearts. Již koncem září se tato výjimečná autorka vydá i na své první velké turné, na které veze nejen novou desku, ale i nový merchandise.

Na plnohodnotné album si fanoušci Lenny museli chvilku počkat, ale podle prvotních reakcí se trpělivost rozhodně vyplatila a zdá se, že talentovaná zpěvačka přichází opravdu s výjimečnou deskou.  Lenny se v jedenácti skladbách představuje v polohách, které jí svědčí nejlépe. Ať už jsou to sólové klavírní písně nebo skladby s energickým rockovým nádechem, kde se vrství kytary a moderní zvuky. Tato slova potvrzuje i aktuální singlová novinka Lover, k níž zpěvačka natočila hodně provokativní video.

"Lover je zdánlivě o vztyčeném prostředníčku, který máme my ženy občas chuť některým dotyčným mužům nastavit. Ve skutečnosti je tam ale i skrytý význam ženské solidarity a respektu vůči sobě," vysvětluje Lenny, jež písničku vytvořila spolu se svou spolužačkou z Anglie, Italkou Federicou Giallombardo. "V momentě, kdy jsme ji dokončily, jsem věděla, že ji musím zachovat jako holčičí záležitost. Vymyslela jsem si klip, kde by hrály jen ženy. Sama jsem vybrala typy a oslovila je," dodává zpěvačka, která režii videa opětovně svěřila Tomáši Kasalovi.

Svůj albový debut Lenny krátce po jejím vydání představí fanouškům také naživo. Klubové turné odstartuje 30. září ve Vratislavicích na Liberecku, celkem čítá osm zastávek, a zakončí jej 30. října v pražském Lucerna Music Baru. Pro koncepci pódia Lenny oslovila jednoho z našich nejlepších designerů Martina Hrušku, který spolupracuje s kapelou Lucie či nově připravoval podium pro Madonnu. Je to historicky poprvé, co se v klubech objeví taková scéna. Vstupenky na podzimní koncerty rychle mizí, pro letošek je to jediná příležitost vychutnat si Lenny naživo.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Umělci: Lenny

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!