Pražské publikum přijede poprvé pobavit britský stand-up komik Eddie Izzard

Pražské publikum přijede poprvé pobavit britský stand-up komik Eddie Izzard

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Své premiérové vystoupení v české metropoli chystá populární bavič a stand-up komik Eddie Izzard. Pražské publikum se může těšit na show Force Majeure Reloaded, která je plná břitkého a svérázného humoru.

Popularita komika Eddieho Izzarda začala stoupat již v osmdesátých letech minulého století. Úspěchy začal sbírat jak na divadelních prknech na slavném londýnském West Endu či newyorské Broadwayi, tak před filmovými kamerami. Svou roli si střihl ve filmech Ve stínu upíra, Dannyho parťácích i Valkýře. Kromě toho se věnoval i dabingu a vystupoval jako stand-up komik.

Jeho aktuální show Force Majeure Reloaded se těší velkému zájmu a dostalo se jí vřelého přijetí od fanoušků po celém světě. Oblíbený komik během ní již zvládl vystupovat třeba ve francouzštině, němčině, španělštině, ruštině či arabštině. A to i přesto, že tyto jazyky neovládá. Je tedy možné, že se návštěvníci dočkají také češtiny. Vystoupení však bude probíhat primárně v anglickém jazyce a bez překladu.

Eddie Izuard vystoupí v pražském Kongresovém centru 5. prosince. Předprodej vstupenek startuje 19. září v 10 hodin v internetovém předprodeji sítě Ticketpro. Vstupenky se budou pohybovat v rozmezí od 1 190 do 1 890 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Kongresové centrum Praha nabízí i další akce

Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: Kongresové centrum Praha

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!